|
sos21
|
 |
« Reply #138 on: March 28, 2012, 10:19:56 AM » |
|
Nastavnik povijesti ulazi u ucionicu i zatice u klupama sve djake osim jednog, koji nesto radi u kutu ucionice. -TI! Ti sto petljas nesto tamo iza! Reci mi sto znas o francuskoj revoluciji! -Ne znam nista... -Koje godine je poceo 1. svjetski rat? -Tisucu tristo... -Sjedi! Jedan! Kako se zoves? -Dino Mehmeta Mujkic. -Pa nema te u dnevniku! -Naravno da me nema, mene su poslali da popravim radijator!
Kad prelazite cestu, uvijek gledajte automobile a ne na semafor! Semafori rijetko kad udare covjeka.
Plivaju Mujo i Suljo Tihim oceanom, kad odjednom Suljo pocinje vikati: - Upomoc, Mujo, upomoc, udavicu se ! Na to ce Mujo: - Pssssst, sta se deres, ovo je Tihi ocean...
Juri bik Muju oko kuce. Fata mu kaze: - Ne trci tako brzo, dobit ces infarkt. - Bolje i infarkt, nego tele - kaze Mujo.
Kaže Mujo Sulji: - Suljo, ti si pravi magarac, samo ti jos trebaju rogovi ! - Pa odakle, bolan, magarcu rogovi, magarac nema rogove ! - E, onda ti nista ne fali...
Kaze Mujo Fati: Haj'mo jednom na nudisticku plazu da se opustimo... - Ma jok... - Pa sto neces, bice nam super... - Ma necu, pa da posle svi pricaju da sam se udala zbog para !
Sto je vrhunac bankrota?? Kada udjes u kineski ducan i kazes: - "Nista, samo gledam!"
Vrhunac pijanstva: udjes u taxi... Taxista te pita: "Gdje cemo" a ti odgovaras "Sta te briga!!!???"
Na kiosku. Dobar dan! Dugi Walter molim! Prodavacica: Imate li 18 ? Decko: Imate li vi ravnalo da izmjerimo ??
Studije su pokazale da 90% zena voli muskarce u roza majicama. Ironicno je to da 90% muskaraca u roza majicama ne voli zene!
Leze dva ludjaka na trbuhu i pjevaju. Odjednom se jedan od njih okrene i nastavi pjevati. E, zasto si se okrenuo? Pa, druga strana ploce!
Kako Zagorci vele kad nesto rade? - Delam. A Splicani? - Dilam.
Doktor pacijentu: - Imam dobru i losu vijest za vas - Da cujem prvo dobru! - Penis ce vam se produziti za 6 i prosiriti za 2 cm. - A losa? - Zlocudno je!!!
Dolazi doktor do zabrinutog pacijenta. Pita pacijent: "Doktore sto mi je?" A doktor ce: "Ne znam, ne znam.." - "A kad cete znati?" - "Sutra, nakon obdukcije."
Susjed mi je zvonio u 02:30 na vrata.... pa mislim stvarno, da u pola tri po noci mi ide zvoniti na vrata!! Srecom da sam bio budan jer sam sviral bubnjeve...
|