Luka
Webmaster
Administrator
Jr. Member

Mrmlj!
|
 |
« Reply #90 on: February 17, 2009, 02:04:59 PM » |
|
Dobar!
|
|
|
|
|
|
Onaj tko pogine s najviše igračaka, pobjednik! 
|
|
|
|
sos21
|
 |
« Reply #91 on: February 18, 2009, 09:35:37 AM » |
|
"Tko se porezao na oštro brašno? Tko ce glatko izletjeti?"
"Tko misli da su petar i šestar braća??"
"Tko bi jeo u fast foodu, ali je prespor??"
"Tko je melem za oči, ali pelin za uši???"
"Tko misli da je Brad prestao Pit?"
"Tko misli da se pojas gaze nalazi u kutiji prve pomoći?"
"Tko otvara vrata kada zvoni telefon?"
"Tko zna znanje kao vlada sa plinom? Koga će te isključiti?"
"Tko od vas misli da je parizer predgrađe Pariza?"
"Tko misli da je džihad turcizam za konja?"
"Kome se radujete kao bauštelac bezalkoholnom pivu?"
"Tko misli da se mitoza odvija u plavim kuvertama?"
"Tko vjeruje da je Periklo izumio periku? Koga ćete ošišati do gola?"
"Tko bi išao na sprovod Mrtvom moru, a tko na banket u Blitvu?"
"Tko od vas misli da je laptop vrsta topa?"
"Tko je od vas koristan ko pepeljara na biciklu?"
"Tko bi od vas sobnu lampu mijenjao sa dvosobnu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šćele
Administrator
Hero Member

Debil.
|
 |
« Reply #92 on: February 18, 2009, 11:09:51 AM » |
|
Izbacite najslabiju kariku...  Ali zaboravio si onu, tko je zapalio žito? Ko zna od kud je to?
|
|
|
|
|
|
Pas mater i cuckima kaj meso neće jesti!
|
|
|
|
sos21
|
 |
« Reply #93 on: March 02, 2009, 11:20:22 PM » |
|
Predajem se.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šćele
Administrator
Hero Member

Debil.
|
 |
« Reply #94 on: March 03, 2009, 08:02:04 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sos21
|
 |
« Reply #95 on: March 06, 2009, 09:32:39 AM » |
|
Jedna žena naučila svog muža da radi po kući i muž stoji u vešernici i hoće oprati svoju majicu u perilici za rublje. Poslije 2 sekunde razmišljanja, poviče ženi:
"Koji program na perilici treba uključiti?" "Ovisi", odgovori mu žena. "Što piše na majici?" "Manchester United", odgovori muž.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šćele
Administrator
Hero Member

Debil.
|
 |
« Reply #96 on: March 09, 2009, 11:02:13 AM » |
|
Tri žene stalno zajedno piju kavu u firmi i časkaju u vrijeme pauze. - Zamislite, - reče jedna od njih, - pipnem ja jutros jaja mome Peri, a ona hladna kao led. Sutradan druga kaže: - Provjerila sam: i mome Ivanu su isto ledena jaja. Baš je to čudno! Slijedećeg dana nema one treće žene. Ona se pojavi tek posle 5-6 dana sa vidljivim modricama i šljivama. - Pa gdje si ti ? - pitaju je. -.... i ja pipnuh jaja mome Milanu, a ona vrela! Pitam ga ja: A, kako to da su tebi jaja vrela, a Peri i Ivanu su jaja hladna…!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sos21
|
 |
« Reply #97 on: March 10, 2009, 02:17:40 PM » |
|
Kako Chuck Norris pije vodu iz pipe?
Na eks.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sos21
|
 |
« Reply #98 on: March 19, 2009, 03:44:18 PM » |
|
Pita učiteljica u školi ko je napisao "Na Drini ćuprija" i prozove Pericu. Perica će na to: "nisam ja majke mi" Učiteljica pukne i odvede ga direktoru i kaže: "Ma zamislite ja pitam ko je napisao "Na Drini ćuprija", a on mi na to kaže "nisam ja majke mi"! -Na to će direktor: "pa možda mali i nije". -Učiteljica pusti urlik, uhvati Pericu za uši i izvodeći ga iz škole sretnu policajca te mu se odmah požali: "Ma zamislite ja pitam ko je napisao "Na Drini ćuprija", a on mi na to kaže "nisam ja majke mi"! Odvedem ga direktoru koji mi kaže "pa možda mali i nije". Policajac je zbunjeno pogleda i onda kaže: "pa dobro gospođo, na koga vi sumnjate?".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sos21
|
 |
« Reply #99 on: March 30, 2009, 02:26:45 PM » |
|
Šta radiš danas? Ništa. Pa to si i jućer radio. Nisam završio.
Skoro su bile i sličice tu, ali nisu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sos21
|
 |
« Reply #100 on: April 15, 2009, 03:28:40 PM » |
|
Udje cuger u birc kroz rotirajuca vrata na ulazu, dodje do sanka
i veli:
-ja bi lepoooo prosiiil jen gemist
-konobar: stari,pijanima ne tocimo cugu
-dobro,dobro veli cuger i ode van, ali se zajebe, napravi cijeli
krug na roto vratima te ponovo dodje pred sank i kaze:
-ja bi leepo prooosil jen gemist
-konobar: ej stari nemoj me zajebavati,rekao sam ti malo prije da
Nist od cuge
-dobrooo, dobrooo ponovi cuger krene van i opet se zajebe na roto
vratima, dodje pred sank,zabezeknuto pogleda konobara i kaze:
-stari nebum nis pil samo bi nekaj pital
-pitaj veli konobar
-Kaj ima tu u kvartu koja birtija di ti ne delas?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šćele
Administrator
Hero Member

Debil.
|
 |
« Reply #101 on: April 22, 2009, 08:23:36 AM » |
|
Dozivio informaticar brodolom i nasao se na pustom otoku.
Dani, mjeseci su prolazili i vidi ovaj da ga nitko nece spasiti pocne on graditi nekakvu kolibu. Slozio on sebi kolibu, i ono fino zaspao...
Kad ujutro se probudi a iznad njega stoji zenska ono plavusa, cicata, vitka ... i kaze ona njemu 'ajde ti dodji kod mene ja sam tu s druge strane otoka.
Dosli oni kod nje kad vidi on, velika kuca, sve sredjeno, stednjak, frizider...
Pita on nju pa otkud ti sve to ?
Ma to sam sve pokupila s broda prije nego je potonuo....
Udje unutra, ona njega fino nahrani... Kaze mu neka se istusira, kao ono ima ona i toplu vodu ... bojler na generator...Istusira se on, izadje van a ono zenska skine grudnjak pa gacice ... i kaze mu: E sad cu ti dati ono sto cekas vec 6 mjeseci ....
A informaticar ce: Nemoj me jebat da imas i internet!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tompa
|
 |
« Reply #102 on: April 30, 2009, 05:48:29 PM » |
|
sad neznam jel bilo al ja mislim da nije
Dječak uleti u roditeljsku sobu i vidi svoju mamu na tati kako skače gore-dolje, gore-dolje. Roditelji su odmah prestali i dok se majka oblačila dječak ju upita: - "Što ste ti i tata radili?" A majka mu objašnjava: - "Znaš sine, tata ti ima veliki trbuh pa se tu i tamo mama popne da ga pomogne tati izravnati." Na to će sin: - "Pa mamice uzalud trošiš svoje vrijeme. Kada si ti na poslu dolazi susjeda, klekne na koljena i napuše ga opet natrag."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sos21
|
 |
« Reply #103 on: May 14, 2009, 01:38:32 PM » |
|
Ovo nije copy-paste pa mozda nece biti najsmjesnije na kraju. Pisem rukom.
Dodje kauboj u saloon i naruči viski da ispere grlo. Ogroman šank u L; jedan krak njemu lijevo 6m dugačak, drugi krak šanka njemu desno 6m dugačak. Tri dolara, kaže konobar. Ovaj uzme tri kovanice po dolar, jednu mu zafitilji da klizne na jedan kraj šanka, drugu mu zafitilji na drugi kraj šanka, a treći dolar ostavi na kutu i ode. Konobar gleda za njim u čudu, prošeće se vamo-tamo i pokupi kovanice, lagano nervozan.
I sada se to tako ponavlja kao i u svakom drugom vicu, nekoliko dana do slijedećeg ponedjeljka. Naravno, konobar je sve luđi a kauboj je cool. I tako slijedećeg ponedjeljka sve isto, kauboj treba platiti, zavuče ruku u džep i izvadi 5$ u komadu. Hm. Konobar uzme 5 $, izvuče dvije kovanice po dolar i da mu izvrati, dođe do kauboja i zafitilji mu jednu kovanicu kusura 6m u jednu stranu, drugu kovanicu 6m u drugu stranu. Aha. Kauboj se ne da smesti, izvuče još jedan dolar, stavi ga u kut i kaže: Daj mi još jedan viski.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sos21
|
 |
« Reply #104 on: May 15, 2009, 11:05:50 AM » |
|
Ulazi Mujo u kupe u vlaku. Nasuprot njega sjedi plavusa s dodatnom > opremom(minjak, dekolte...) Mujo bulji li ga bulji. Komad skuzi da bulji te > rasiri noge i pokaze mu muf. Muji ispale oci. > - Jel vam se svida? upita plavusa. > - Jes kako nebi. veli Mujo. > - Jel hocete da vam namigne? Rasiri noge i namigne mu s mufom. > Mujo u deliriu ne vjeruje svojim ocima. > Ponovo plavusa: - Hocete da vam posalje pusu? > Rasiri komad noge i posalje pusu!!! > Mujo skoro u nesvjesti. > - Zelite li sjesti pored mene? > I Mujo ustane i prebaci se na drugu stranu kupea i sjedne pored plavuse. > Plavusa ponovo:- Zelite li gurniti dva prsta u nju? > Mujo prestravljen - MA BONA NEMOJ ME ZAJEBAVAT DA MOZE I FUČKATI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|