Zagreb giants forum
May 19, 2012, 05:58:12 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Moja selidba  (Read 2607 times)
kolja51
Newbie
*

extra large tub of salted, artificial butter

View Profile WWW
« on: August 06, 2008, 03:33:32 PM »

Decki, ima li par dobrovoljaca koji bi mi pomogli se preseliti u subotu ili nedjelju. Znam da je nekoliko vas kod Fritza na svadbi u petak pa bi mozda subota bila malo zajebana, al ja sam slobodan i u subotu i u nedilju pa kad vama pase. Javite da znam i da mogu onda pripremit neki rostilj i pivu.
Ne selim se daleko, sve je na 5 minuta voznje al bi mi dobro doslo par ljudi i koji auto da to sve ide brze a i da meni ne bude dosadno (citaj: pretuzno)

Šćele
Administrator
Hero Member

Debil.

View Profile
« Reply #1 on: August 06, 2008, 08:42:43 PM »

Ja sam na raspolaganju za lagane stvari, jer imam leđa ko što Balen ima rame ili Soso koljeno... Grin

Pas mater i cuckima kaj meso neće jesti!
sos21
Sr. Member

View Profile
« Reply #2 on: August 06, 2008, 08:49:13 PM »

moje koljeno je fenomenalno (hvala Petriću na čučanju u ovom kratkom periodu), ali Kolja neću moći ovu subotu, eventualno u nedjelju, ali nadam se da ćete vi to riješiti u subotu jer moram postavljati knauf inače ćemo seliti i mene uskoro

Šćele
Administrator
Hero Member

Debil.

View Profile
« Reply #3 on: August 08, 2008, 06:58:24 AM »

Izgleda da nikoga nema u Zagrebu. Kolja, kada te treba selit? Ja fakat ne mogu nosit teške stvari, ali mogu pomoći... E, jel ti sve u redu s moblitelom? Nemrem doći do tebe...

Pas mater i cuckima kaj meso neće jesti!
kolja51
Newbie
*

View Profile WWW
« Reply #4 on: August 08, 2008, 08:00:53 AM »

ma je sve je u redu s mobijem, vidija sam da si me zva al sam bija u austriji i onda sam ti posla poruku da sam u austriji. Ma da i ja imam problem sa rukom (istegnuti ligament), nemogu ni ja nositi teske stvari. A dobro ko moze moze, ko nemoze bez njega se mora. Ma brijem da cu se ja uglavnom u subotu preseliti a u nedilju mozda jos malo i onda da negdi skupa gledamo nase kosarkase na olimpijadi. Aj cujemo se ovaj vikend pa se dogovorimo ako si za...

lenba
Administrator
Hero Member

View Profile
« Reply #5 on: August 08, 2008, 01:32:09 PM »

i moje rame je fenomenalno Wink
moze subota, u nedjelju u podne imam krstitke
« Last Edit: August 08, 2008, 02:54:31 PM by Šćele » Logged
kolja51
Newbie
*

View Profile WWW
« Reply #6 on: August 08, 2008, 03:40:02 PM »

dakle ipak cemo selit u nedjelju tako da ja u subotu mogu poslozit sve i pospremit prije nego vi dodjete i pokupite sve. A onda Zerla ce doc oko 10:30 -11 do mene s kombijem i onda cemo sve nakrcat u moj auto i njegov kombi i odnit u novi stan, pojist stogod i onda gledat nase kosarkase na olimpijadi.
Ko moze super, ko nemoze, ljep provod na moru (i krstitkama).

Fala svima.

kolja51
Newbie
*

View Profile WWW
« Reply #7 on: August 11, 2008, 09:09:57 AM »

Evo uspjesno sam preseljen i zahvalio bi Zerli bez kojeg bi to jednostavno bila nemoguca misija. Hvala i ostalima koji su htjerli doc al nisu mogli, nije bilo ni potrebe, dosli su mi straci, brat i rodjak pa je cijela ta muka bila gotova za sat vremena. Da vam pravo kazem, ni neznam svoju novu adresu, al kad osjetite miris rostilja negdi u Krugama, samo pratite Noska.

Pages: [1]
  Print  

Jump to: